A "Turisták Lapja"
Noviny "Turisták Lapja" uverejňujú vo svojom júnovom čísle 20 portrét a životopis Aurela Viliama Scherfela z pera Vojtecha Straucha. Taktiež je tam oznam o otvorení turistickej chaty, útulne vo Veľkej s fotografiou Lajosa Petrika.