Iglófüred-Fürdő
V nedeľu prebehlo slávnostné otvorenie kúpeľov v Novoveskej hute. Slávnosť otvoril riaditeľ kúpeľov Koloman Münnich, ktorý na počesť hostí usporiadal banket pre 50 osôb. Článok obsahuje aj zoznam tanečníkov štvorylky.