Halálozás
Arpád Fáykiss, bývalý telegrafický úradník uhor. kráľ. pošty, neskôr úradník budapeštianskej sporiteľne v mestskej časti Terezínum zomrel 10. júla 1895 vo veku 25 rokov. Pohreb sa uskutočnil 12. júla.