Halálozás
Jána Fábryho zo Spišskej Novej Vsi po smrti jeho svokra Jána Samuela Kleina postihla ďalšia rodinná tragédia smrťou jeho slobodnej dcéry Melanie 16. júla 1895 vo veku 41 rokov. Pohreb bol 18. júla.