A vármegye rendes nyári közgyülése
17. júla 1895 mali riadne valné zhromaždenie zástupcovia Spišskej župy. Na uvoľnené miesto slúžneho sudcu v okrese Stará Ľubovňa bol zvolený jediný kandidát Aladár Wieland