Meghivó
Pozvánka na schôdzu ústredného výboru Uhorského Karpatského Spolku dňa 4. augusta 1895 o 9-tej hodine v Starom Smokovci (Ótátrafüred) a na 22. riadne ročné valné zhromaždenie spolku o 11-tej hodine s programom schôdze.