Az iglói műmalom részvénytársaság
Akciová spoločnosť Mlyny v Spišskej Novej Vsi mala 11. augusta 1895 valné zhromaždenie za predsedníctva Martina Rótha. Podiely zo zisku predstavujú 5 forintov na akciu. Do predsedníctva bol zvolený Koloman Gärtner.