"Tátravidék"
Pod názvom "Tátravidék" ide od 1. septembra 1895 vydávať Dr. Šimon Klein v Poprade spoločenský, literárny a hospodársky týždenník, ktorý by mal nahrádzať medzeru, ktorú by mohol vyplniť len odborný, lekársky alebo kúpeľný spravodaj a zamerať sa na zanedbávanú západnú časť Spiša. Ročné predplatné bude 4 forinty.