Szilágyi Dezső Iglón
Dezső Szilágyi, predseda poslaneckej snemovne navštívil po príchode z kúpeľov Starom Smokovci poslanca krajinského snemu Aurela Münnicha. Szilágyi bol ešte v minulosti zvolený za čestného občana mesta Spišská Nová Ves. Vedenie mesta na čele s primátorom Júliusom (Gyula) Noszom mu pripravili slávnostné uvítanie. Poobede odišiel do Spišskonovoveských kúpeľov, kde bol na jeho počesť usporiadaný banket. Nakoniec predniesli slávnostné prejavy aj Ján Zimann s pozdravom pre Dezsőa Szilágyiho a pre Endreho Högyesa, zakladateľa Pasteurovho ústavu v Budapešti a Martin Rottenberg pozdravil Aurela Münnicha.