Halálos szerencsétlenség
Imrich Steiner, 33-ročný výpravca z Kežmarku 19. augusta 1895 na prepravnej stanici Budapešte vo Ferencvárosi pri vypravovaní nákladného vlaku a príchode iného nákladného vlaku utrpel smrteľný úraz nárazom odvaleného vagóna, ktorý ho trafil do hrudníka. Ostala po ňom manželka s dvomi deťmi.