Állami felügyelet
Minister školstva a kultu poveril dozorom nad evanjelickými gymnáziami v Spišskej Novej Vsi a Kežmarku pre šk. rok 1895-96 riaditeľa učebného obvodu v Banskej Bystrici Františka (Ferenc) Dunaya.