Eljegyzés
Sándor Csollai Fényes sa v Budapešti zasnúbil s dcérou nebohého Marcella Hazslinszkého, bývalého spišskonovoveského okresného podsudcu, neskôr vedúceho okresného sudcu a sudcu kráľ. súdnej tabule, Martou Hazslinszky