Az alispánunk üdvözlése az udvari tanácsosi okmány átnyujtása kapcsán
Župan Spišskej župy barón Artur Wieland odovzdal doklady o vymenovaní za dvorského radcu podžupanovi Dr. Lajosovi Neográdymu v aule župného domu aj za prítomnosti predstaviteľa župného aparátu, hlavného notára Bruna Ujfalussyho, v mene miest bol prítomný primátor Levoče Oszkár Prihradny, v mene hasičského zboru inšpektor hasičských zborov gelnického okresu.