Zamojszky gróf magyar állampolgár lesz
Gróf Andrej Zamoyski, ktorý vzhľadom na jeho majetkové pomery v Rusku je občanom Varšavy, ale má veľké majetky aj na Spiši, vlastní hrad Ľubovňa a viacero iných majetkov, sa snaží o získanie uhorského občianstva pre svojho syna Jána. Obec Podsadok (Lublóváralja) už vyniesla rozhodnutie, že v prípade získania občianstva ho prijme do orgánov obce.