Kassai fiatal emberek kellemetlen kalandja
Košický bankový úradník László Stekker a úradník košickej súdnej stolice Dénes Stekker podnikli autom výlet z Brašova do Rumunska, kde ich zatkli pre podozrenie zo špionáže. Previezli ich do Bukurešti na ďalší výsluch. Obaja menovaní sú synmi váženého košického advokáta Károlya Stekkera a bratmi honvédskeho nadporučíka Stekkera zo Spišskej Novej Vsi.