A lőcsei városi rk. elemi népiskola iskolaszéke
Školská rada mestskej rímskokat. ľudovej základnej školy v Levoči mala 8. júla 1914 riadne zasadnutie za predsedníctva opáta-farára Celestína (Coelestin) Kompanyika. Hlavným bodom programu bolo vymenovanie na uvoľnené miesta penzionovaných V. Greschika a Terézie Giegl. Na miesto riaditeľa rada jednohlasne zvolili Mikuláša (Miklós) Fedora. Na uvoľnené miesto učiteľky takisto jednohlasne nominovali učiteľku Máriu Szédelyi.