Diszes temetése
Pompézny pohreb mal v Levoči bývalý spišskonovoveský rímskokatolícky pomocný farár Béla Jenei, kde ho na poslednej ceste do kostola sv. Jakuba sprevádzalo 18 kolegov farárov, ktorých viedol spišskonovoveský farár Dr. Rolny, ktorý odslúžil aj omšu za zomrelého.