Miniszteri elismerés
Minister školstva a kultu vyjadril svoje uznanie Martinovi (Márton) Gattingerovi, učiteľovi obecnej základnej školy v Spišských Vlachoch (Szepesolaszi) za jeho 46 rokov práce na poli ľudovýchovnej činnosti.