Nyugalmazás
Minister školstva a kultu schválil ročnú penziu vo výške 2900 korún pre učiteľa obecnej školy v Spišských Vlachoch Martina (Márton) Gattingera, ktorý po 46 rokoch služby sám požiadal o odchod do dôchodku.