A lőcsei városi szépitő-egyesület
Mestský skrášľovací spolok v Levoči mal schôdzu účtovnej uzávierky, na ktorej z dôvodu rôznych osočujúcich novinových článkov odstúpil jeho predseda, policajný kapitán Mihály Hucskó, ale na opätovnú žiadosť členov spolku prijal funkciu späť.