Változás a Ksod iglói állomásának vezetésében
Prednosta žel. stanice v Spišskej Novej Vsi, hlavný kontrolór Gyula Kalabay bude v rovnakej pozícii preložený do Kežmarku a jeho miesto zaujme kontrolór Gyula Vida, prednosta stanice v Ružomberku.