Gánócz-gyógyfürdő
Článok prináša informácie o liečivých tatranských liečivých kúpeľoch v Gánovciach. Kúpele zmenili majiteľa, od lekára Jozefa (József) Aschera ich odkúpila akciová spoločnosť Katolícka Ľudová banka a.s. "Katholikus Népbank r.t." zo Spišskej Soboty. V článku podrobný popis zloženia minerálnych liečivých prameňov a chorôb, pri ktorých sa voda aplikuje. Nakoniec uvádza cenník služieb.