Királyi elismerés
Kráľ povolil, aby sa na základe vlastnej žiadosti Alfréda Probstnera o odchod do dôchodku, vyjadrilo spišskému rodákovi, ministerskému radcovi ministerstva financií za dlhoročnú prácu verejné uznanie.