Állami segély folyósitások
Minister školstva a kultu povolil štátne dotácie na mzdy rímskokatolíckeho učiteľa zo Smolníckej Huty Ladislava (László) Bircsáka v sume 600 korún, rk. učiteľa Antona (Antal) Leblanca zo Smolníka 430 korún, ev. učiteľa Viliama (Vilmos) Kárpátiho z Lomničky 863 korún a izr. učiteľa Františka (Ferenc) Gottlieba z Huncoviec 1100 korún.