Harcias katonák
Vychovávateľ-učiteľ štátneho učiteľského ústavu v Spišskej Novej Vsi Gyula Balla, ktorý patrí k tyrolskému armádnemu zboru požiadal svoje veliteľstvo pre doplňovanie, aby ho zaradili k jednému práve mobilizovanému zboru. Takisto sa do služby dobrovoľne prihlásil aj úradník pozemkovej knihy v Spišskej Novej Vsi János Ottinger.