Ruszkini Lorx Győző Frigyes főherceg szárnysegéde
Podplukovníka generálneho štábu armády, učiteľa vojenskej školy, Dr. Viktora (Győző) Lorxa si zvolil arcivojvoda Fridrich za svojho pobočníka. Rodák zo Spiša má zohrať dôležitú úlohu v srbskom ťažení.