Halálozás
Zomrel otec finančného radcu Dr. Dezidera Laukóa, spolupracovníka novín Szepesi Lapok. Zosnulý Matej (Mátyás) Laukó bol 40 rokov učiteľom evanjelickej cirkevnej obce v meste Szarvas. Zomrel 30. júla 1914 vo veku 67 rokov. Pochovaný bol 1. augusta na evanjelickom cintoríne v Levoči.