Katonai előlépés
Kráľ vymenoval syna Juraja (György) Lechnera, uh. kráľ. soľníka v Kežmarku, absolventa vojenskej akadémie Ludovika Rudolfa (Rezső) Lechnera, za poručíka košického 9. honvédskeho pešieho pluku.