Napközi otthon a harctéren lévők gyermekei számára
Učiteľský zbor štátnej základnej ľudovej školy v Spišskej Belej zriadil pre deti tých spoluobčanov, ktorí narukovali do vojny denný stacionár, kde budú deti od rána do večera pod dohľadom dostanú komplenú opateru, a tak sa umožní pracujúcim rodičom zostať v práci.