Kinevezés
Minister školstva a kultu na uvoľnené miesto preloženého učiteľa štátnej meštianskej školy v Spišskej Novej Vsi Bartolomeja (Bertalan) Schina menoval diplomovaného učiteľa meštianskej školy Ľudovíta (Lajos) Hreblayho.