Katonai előléptetések
Kráľ vymenoval v riadnom stave vojska vlastibrany (honvédség): za majorov spišských rodákov Vojtecha (Béla) Szompa a Arpáda Schwartnera, za kapitána poručíka Karola Posewitza a za poručíka práporčíka Vojtecha (Béla) Kulizsáka v miestnej posádke práporu. Taktiež bol povýšený zo stavu technických a zbrojničných dôstojníkov na podplukovníka major Eugen (Jenő) Krompecher, spišský rodák.