Az eltávozottak köszönete Levél a szerkesztőhöz
Dňa 16. augusta 1914 v Spišskej Novej vsi po odchode miestneho 4. práporu 9. honvédskeho pešieho pluku na front zanechali v redakcii denníka Szepesi Lapok dôstojníci a vojaci prápora ďakovný list pre obyvateľov mesta Spišská Nová Ves.