Eljegyzés
Honvédsky poručík Antal (Anton) Amler, syn učiteľa učiteľského ústavu v meste Baja sa zasnúbil s Rózsikou Daray, švagrinou učiteľa učiteľského ústavu Alajosa (Alojz) Chobodiczkého v Spišskej Novej Vsi.