Áthelyezés
Minister kultu a školstva preložil riadneho učiteľa štátnej strednej školy Samuela (Samu) Skrovinu, prideleného ku generálnemu riaditeľstvu banskobystrického učebného obvodu, na štátnu vyššiu reálnu školu v Levoči.