Megsebesült iglói ügyvédjelölt
Advokátsky kandidát Dr. Eugen (Jenő) Friedmann zo Spišskej Novej Vsi hrdinsky bojoval v hodnosti práporčíka v Bitke pri meste Šabac, kde utrpel zranenie hlavy od šrapnela a na nohe ranu bajonetom. Previezli ho do Budapešti, kde sa bude liečiť zo zranení niekoľko týždňov a potom sa pravdepodobne vráti domov do Spišskej Novej Vsi na dovolenku.