Előléptetés
Minister školstva a kultu schválil pre učiteľku materskej školy zo Starej Ľubovne, vdovu Etelku Gavron Klimkovics na základe jej doterajšej služby namiesto ročného platu 1600 korún ročných 1800 korún riadneho platu