Nyugalmazás
Minister školstva a kultu penzionoval na vlastnú žiadosť riaditeľa a učiteľa rímskokatolíckej základnej ľudovej školy v Levoči, Viktora Greschika po jeho 31-ročnej službe a schválil pre neho ročnú penziu vo výške 2780 korún. Nastupcom greschika bol školskou radou zvolený učiteľ Mikuláš (Miklós) Fedor.