Állami segély folyósitás
Minister školstva a kultu rozhodol o poskytnutí štátnej pomoci pre gréckokatolíckeho učiteľa Juraja (György) Hricza z obce Nižné Repaše (Alsórépás) vo výške 1519 korún. Suma doteraz poskytnutej štátnej pomoci predstavuje 267021 korún.