Az iglói ev. egyház uj segédlelkésze
Gustáv Ernest (Ernő) Fábry, rodák z Veľkej, nový evanjelický duchovný v Spišskej Novej Vsi bol na zasadnutí cirkevnej rady 31. augusta 1914 predstavený farárom Dr. Juliusom (Gyula) Walserom cirkevnej rade, ktorej členovia ho srdečne privítali.