Az iglói Vöröskereszt-kórház
Spišskonovoveská nemocnica Červeného kríža toho času ošetruje 20 ranených vojakov, ktorí odhliadnuc od bolestí, majú maximálnu starostlivosť. Článok popisuje denný režim a menu pacientov.