Jóny lovasdandárának hőstette
Úradné noviny oznamujú vyznamenanie sa veliteľa košickej honvédskej jazdeckej brigády Lászlóa Jónyho z Jamníka. Článok popisuje detaily útoku honvédskych husárov proti Rusom.