Kozmáry Elemér iglói honvédfőhadnagy
Spišskonovoveský nadporučík Elemér Kozmáry sa po bojoch vrátil v sobotu domov do Spišskej Novej Vsi k rodine. Nepriateľská guľka mu odstrelila jeden z prstov na pravej nohe.