Tanitóváltozások
Rímskokatolícky učiteľ Lajos Lóhnert sa zriekol svojho miesta v obci Kisistvánd (Dedinky - Štefanovce) a odišiel do obce Csornalak, kde bol menovaný za riadneho učiteľa štátnej základnej ľudovej školy. Rímskokatolícky učiteľ Mihály Halász z Leibickénfürdő (dnes kúpele Vrbov) odišiel za učiteľa do Zlatej Idky (Aranyidka) na štátnu školu.