Az Iglóról elindult 3-ik hadtápzászlóalj
Pozdrav redakcii novín od 3. záložného prápora 9. honvédskeho pešieho pluku z Košíc, sídliaceho v Spišskej Novej Vsi, ktorého veliteľom je plukovník Árpád Csóka.