Nyugalmazás
Minister školstva a kultu schválil ročnú penziu vo výške 3000 korún pre riaditeľa - učiteľa obecnej štátnej školy v Spišských Vlachoch Lajosa Beneho, ktorý po 43 rokoch služby sám požiadal o odchod do dôchodku k 1. novembru 1914.