Gölnicbányán ápolt sebesültek névsora
Noviny uverejnili stručný menný zoznam ranených vojakov rakúsko-uhorskej armády s príslušnosťou k vojenskej jednotke (plukom a práporom), ktorí sú ošetrovaní v Gelnici.