Fölmentés és megbizás
Minister školstva a kultu s uznaním jeho doterajších úspechov v práci uvoľnil z funkcie riaditeľa štátnej vyššej obchodnej školy v Kežmarku Sándorora Belóczyho a riadením štátnej meštianskej chlapčenskej školy v Kežmarku poveril riadneho učiteľa Otta Brucknera.