A relyói tűzkárosultak
Rímskokatolícky farár z obce Veľká Lesná (Kristályfalu) dostal z USA od rímskokatolíckych veriacich Slovákov žijúcich v meste Douglas 310 korún, ktoré vyzbierali József Pacziga a József Keprusak. Farár ďakuje v mene obyvateľov obce Reľov poškodenej požiarom.