Királyi kitüntetések
Článok uvádza zoznam vyznamenaných dôstojníkov 9. honvédskeho pešieho pluku z Košíc za hrdinstvo podľa jednotlivých vyznamenaní: Vojenský záslužný kríž získali major László Juhász, kapitáni Gyula Tavassy, Kálmán Némethy, Tamás Darvas a Pál Kátay, nadporučíci Rezső Pósch, János Schreibe, gróf Marcell Stomm a poručík Lajos Dede; vojenský Rad železnej koruny 3. triedy dostal podplukovník Ferenc Jankovich jeszenicei a rozkazom kráľa z 23. septembra aj plukovník Gyula Preinreich; najvyššie uznanie Signum laudis dostali poručíci Ede Bizony, József Funk, Ernő Báró, Imre Kohut a István Szabó.