A posta uj kassai vezetői
Minister obchodu definitívne poveril Mihálya Semseyho, ktorého kráľ minulý rok povýšil do VI. platovej triedy a vymenoval za hlavného radcu, vedením košického obvodného riaditeľstva pôšt a telegrafu, kde z tejto pozície v apríli odstúpil Imre Pál a Semsey ho viedol dočasne. Minister obchodu zaplnil aj pozíciu zástupcu v osobe radcu pôšt a telegrafu Kálmána Fazekasa. Nového zástupcu pozdravoval v mene zamestnancov poštový radca Gyula Györy.